Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare bani

buna ziua! am dat o suma de bani imprumut si i-am recuperat in instanta... numai ca de atunci au trecut 2 luni, iar datornicul nu mi i-a dat. La ultima discutie a zis ca ii voi primi peste 2 sapt.. Au trecut si cele 2 sapt... Cum sa mai procedez? :(
Cel mai recent răspuns: Vasile Mihaela , Consilier juridic 12:56, 28 Martie 2012
Puteti trece la executarea silita a hotararii daca termenul stabilit de efectuare a platii a fost de 14 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut pe baza de contract ioanagabriela ioanagabriela Am imprumutat si eu o suma de bani pe baza unui contract de imprumut facut la un notar public de fata cu ambele parti. Termenul de returnare a banilor a ... (vezi toată discuția)
Executare silita calina2001 calina2001 Recent am mostenit un apartament , iar in urma procesului trebuie sa despagubesc investitiile facute de fostul proprietar ( proprietar ce nu si-a respectat ... (vezi toată discuția)
Citati executor judcatoresc ContSters141803 ContSters141803 In luna ianuarie s-a terminat procesul si s-a putut face sentinta definitiva si irevocabila prin care eu trebuia sa platesc o suma x unei persoane.Acea ... (vezi toată discuția)