avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SCHIMBARE DENUMIRE FIRMA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SCHIMBARE DENUMIRE FIRMA

Buna seara,
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns:
Daca la o firma s-a schimbat denumirea si sediul, trebuie sa fac aditionale la CIM-uri? Cum sau ce se face in momentul de fata, CIM-urile vechi ale salariatilor fiind pe denumirea cea veche a firmei. Un model de astfel de aditional de unde pot sa iau?
Mentionez ca s-a schimbat doar denumirea firmei si sediul social.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: omiduta7477 , utilizator 12:42, 22 Februarie 2013
Nu trebuie efectuat un act aditional, eventual o simpla informare catre salariati, care sa se afle si la dosarul lor de personal, prin care le sunt aduse la cunostinta noile date ale societatii.
Dragilor.................in urma unui control, spre surprinderea noastra, ni s-a dat masura sa facem aditionale la CIM active cu informare privind schimbarea denumirii societatii - se spune ca nu am resp. art. 17 alin. 3 lit.a codul muncii, insa noi am facut informarea pe email catre toti colegii!!!!!!!! Nu scrie nicari in codul muncii ca sa faci iformarea prin act aditional!!! Insa............. Tot inainte !!!!
Actul aditional inseamna acordul partilor ... ceea ce se sustine de catre ITM este o aberatie ... adica, angajatorul va trebui sa aiba acordul salariatului pentru schimbarea denumirii societatii :tooth:
De acrod cu ce spune freelis, insa......... doamne ajuta. Cum oi scrie in aditional...........nu stiu, ca n-am nevoie de acordul salariatului sa schimb denumirea firmei, dar............. stapanul nostru !!!!!!
cred ca o sa scriu "In conformitate cu prevederile art. 17 alin. (3) din Codul Muncii/2003 cu completarile si modificarile ulterioare sunteti informat cu privire la urmatoarele"
1. Se modifica numele angajatorului, persoana juridica, din cutare in cutare

Alte discuții în legătură

Schimbare de nume societate thomaki thomaki 1.Daca societatea comerciala si-a schimbat recent numele, cum se elibereaza adeverintele necesare salariatilor (ex. adeverinta de salariat, etc.) medicii de ... (vezi toată discuția)
Schimbare denumire societate rak0770 rak0770 Daca s-a schimbat denumirea societatii, J si CUI au ramas aceleasi, cum se procedeaza? Se face act aditional pentru fiecare salariat sau o decizie prin care se ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume firma nicoleta_blu nicoleta_blu Buna ziua, Spuneti-mi, va rog, ce trebuie sa fac cu contractele de munca in cazul unei firme care si-a schimbat denumirea. Notificare pt fiecare angajat sau ... (vezi toată discuția)