avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare denumire societate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare denumire societate

Daca s-a schimbat denumirea societatii, J si CUI au ramas aceleasi, cum se procedeaza? Se face act aditional pentru fiecare salariat sau o decizie prin care se specifica acest lucru. La ITM ce se depune?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:42, 5 Februarie 2015
Eu zic ca nu se face nimic. Urmatoarele acte si contracte vor contine denumirea noua, dar in rest nu trebuie facuta nici decizie nici act aditionale in legatura cu salariatii. La itm veti informa prin adresa la care atsti ctele de la reg. comertului.
Sa faceti acte aditionale cu salariati este ca si cum ati cere acordul salariatilor ca sa va schimbati denumirea firmei, ceea ce este... nefiresc. Ganditi.va ca trebuie sa faceti aceleasi demersuri ca in cazul salariatilor care isi schimba numele prin casatorie, adica nimic in afara de a avea dovezi ca s.a schimbat numele si sa le pastrati.
Se va face o informare catre salariati prin care se aduce la cunostinta ca incepand cu data de .... denumirea societatii este .....

La ITM puteti depune o instiintare privind modificare denumirii la care atasati copie CUI si obligatoriu REVISAL-ul cu modificarea denumirii angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare denumire societate carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! In cazul modificarii denumirii societatii, in afara de modificarea in revisal si depunerii unei adrese la ITM , trebuie intocmit act aditional pt. ... (vezi toată discuția)
Ctr de munca pe denumirea veche a societatii?? adela05 adela05 Buna ziua, Societatea la care eu am CIM si-a schimbat denumirea de 2 ori de la data incheierii contractului meu de munca. Noua nu ni s-a facut nici un act ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume societate rak0770 rak0770 Societatea si-a schimbat denumirea. Ce trebuie facut pe linie de resurse umane? De la ITM mi s-a spus ca trebuie sa ma duc la ei cu fisierul si sa transmit ... (vezi toată discuția)