Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am pierdut cartea masinii

ce pot face daca pierdut cartea masinii si inca nu am inscris-o pe numele meu .....vanzatorul nu e de gasit ......masina este cumparata de 2 ani si inca nu am ajuns sa o trec pe numele meu pt ca am fost plecat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:00, 30 Martie 2012
Solicitati la RAR eliberarea de duplicat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate auto - contract vanzare-cumparare elly80 elly80 Buna seara!Acum aprox un an am vandut masina cu contract vanzare/cumparare,dar fara carte de identitate a masinii si fara sa trec numele viitorului proprietar ... (vezi toată discuția)
Pot sa vand masina doar cu copie dupa catea de identitate? armand38and armand38and Am cumparat o masina si am talonul si copie dupa cartea de identitate a masinii,originalul a ramas la firma care am cumparato care acum firma nu mai exista(a ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul nu vrea sa imi dea cartea de identitate a masinii - trecuta la fisc pe numele meu Lucian_bz Lucian_bz Buna ... dimineata tuturor. Intampin o problema la care nu am gasit raspuns de circa 5 ore de cand caut. Se dau urmatoarele date: - cumpar auto cu ... (vezi toată discuția)