avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Alegeri locale 2012 - locatia biroului electoral ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Alegeri locale 2012 - locatia biroului electoral judetean

salut,am si eu o rugaminte,as vrea sa stiu unde se afla biroul electoral judetean "locatia lui" in judetul botosani multumiri
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 23:26, 31 Martie 2012
Cel mai probabil nu a fost inca stabilit. Se stabilieste cu 30 de zile inainte si de obicei este ori in cladirea prefecturii ori a primariei capitalei de judet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completarea unei hotarari a prefecturii sweety810501 sweety810501 prefectura judetului mi-a emis in 2004 o hotarare prin care imi recunoaste dreptul de proprietate si solicita primariei sa i se trimita doua anexe care sunt ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren tuddi tuddi Buna ziua, Ma numesc Manta Teodora si detin un teren in satul Petresti, comuna Corbeanca, judetul Ilfov. In urma mesajului pe care vi-l reproduc mai jos, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog frumos sa ma indrumati unde as putea reclama primaria si autoritatea tutelara vasilica_fara_frica_de_nimica vasilica_fara_frica_de_nimica In opinia mea Primaria si Serviciile sociale din subordinea sa au admis intr-un program de protectie sociala si abuzeaza un minor nepermitandu-i sa-si vada ... (vezi toată discuția)