avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act original
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act original

nu mai am un act original de vanzare cumparare ,pot sa- l solicit numai la notarul care l_a redactat?
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 12:25, 1 Aprilie 2012
Puteti sa solicitati o copie dupa exemplarul oprit la arhiva biroului notarial.
multumesc domnule consilier juridic
Fie solicitati o copie legalizata din arhiva biroului notarial, fie daca sunt prezente ambele parti semnatare ale actului, adica si vanzatorul si cumparatorul se poate elibera un duplicat. Duplicatul are aceeasi valoare cu originalul, copia legalizata nu are aceeasi putere ca si originalul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actele autentice notariale - nr.exemplare cretzustancu cretzustancu Buna seara Am inteles ca mai nou, conform legii Actele autentice notariale se intocmesc intr-un singur exemplar original. Este valabil si pentru ... (vezi toată discuția)
Distribuirea actelor de vanzare cuparare Andra2912 Andra2912 Buna ziua, zilele trecute am semnat un contract de vanzare-cumparare la un notar public. Ulterior mi s-a oferit, la plecare, o mapa cu actele semnate, doar ... (vezi toată discuția)
Procedura de mentinere a actelor in arhiva notarilor publici ... ghita_28 ghita_28 Procedura de mentinere a actelor in arhiva notarilor publici si eliberarea de duplicate dupa acestea,a fost sau nu alta procedura prin anul 2000,in sensul ca ... (vezi toată discuția)