avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura telecomunicatii platita inainte cu o luna este ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura telecomunicatii platita inainte cu o luna este legal?

Buna ziua am o problema am incheiat acum 2 ani un contract cu o firma de telecomunicatii locala mica furnizoare de servicii de internet la inceput am platit o suma pentru instalare mare ok ,am platit facturile care veneau am observat ca trebuie platita luna curenta sau inainte cu o luna ca sa nu imi fie suspendat accesul internet,am zis ok sunt si ei la inceput de drum nu au banii ne am gandit cu totii insa acum a deventit o problema criza etc tata a vorbit cu patronul firmei i a explicat cum stau lucrurile cu facturile el a mai lucrat cu ele si o perioada am platit normal ca la gaze si energie electrica adica trece luna platim factura nu in avans acuma iar au inceput cu factura in avans, este legal eu ma gandesc ca nu , adica sunt in aprilie si eu trebuie platesc pe mai factura daca ei nu imi pot furniza internet 10 zile ei nu ma despagubesc astept un raspuns multumesc aniticipat
Cel mai recent răspuns: musatmihai1988 , utilizator 11:57, 1 Aprilie 2012
Nu este legal, facturarea acestor servicii trebuie facuta la sfarsitul lunii pentru care ati beneficiat de acestea.
Teoretic orice serviciu de prestari servicii se achita dupa ce a fost efectuat in folosul beneficiarului. Cititi si contractul de prestarii servicii incheiat cu societatea care va furnizeaza serviciul si veti afla modalitatea de plata a facturii.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de utilitati. georgeandrei georgeandrei Buna ziua, Lucrez la o societate care deruleaza proiecte cu finantare europeana. Pe un asemenea proiect, societatea a deschis un punct de lucru si a incheiat ... (vezi toată discuția)
Facturi prestari servicii sandun sandun As dori sa cunosc ce prevede legea(si care este aceasta) in legatura cu intocmirea facturilor de catre prestatorii de servicii pentru ... (vezi toată discuția)
Tva factura utilitati yoyosicoty yoyosicoty Buna ziua As dori o lamurire daca se poate referitoare la calculul TVA al facturii de utilitati la gaze. In luna ianuarie factura la gaze a avut un consum ... (vezi toată discuția)