avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nu am primit indemnizatia pentru cresterea copilului ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nu am primit indemnizatia pentru cresterea copilului desi am depus actele de mult timp

buna ziua,am depus la sf. lunii decembrie 2011 actele necesare pentru indemnizatie crestere copil la sibiu deoarece acolo figurez ca si adresa de domiciliu,serviciul il am in bucuresti si sediul firmei este tot in bucuresti.
actele pe care le-am depus sunt urmatoarele:
-cerere tip;
-declaratie pe propria rasp. a celuilat parinte;
-acte identitate ambii parinti;
-certificat nastere copil;
-adeverinta tip eliberata de angajator;
-copii certificate sarcina si lehuzie;
-copie decizie suspendare;
-extras cont.
deoarec e nu am primit inca indemnizatia aferenta vreau sa va intreb daca am omis cumva un act la depunere sau am gresit undeva?
in cazul in care am gresit dosarul mai beneficiez de plata pe lunile care au trecut?
multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:12, 1 Aprilie 2012
1. Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS), cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC, trebuia sa emita o decizie de aprobare sau respingere a platii a indemnizatiei pentru CCC, cu motivatia legala, si sa o primiti acasa pe adresa de domiciliu.

2. Luati urgent legatura, chiar si prin e-mail, cu AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cc mihaela306 mihaela306 buna ziua, as dori sa imi spuneti si mie dupa cat timp de la nasterea copilului se ofera indemnizatia.Mentionez ca am nascut pe data de 20 ianuarie si am ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil 2 ani Aura Pop Aura Pop Buna ziua Urmeaza sa intru in concediu pentru cresterea copilului 2 ani , sotul nu lucraza si nici nu a realizat veniturii in ultimile 12 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului calculata incorect popescu simona popescu simona Buna ziua! Din data de 6 ianuarie 2012 am intrat in concediu ce crestere a copilului, 5 ianuarie 2012 fiind ultima zi de concediu de maternitate. Astazi ... (vezi toată discuția)