avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte notariale legal sau ilegal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte notariale legal sau ilegal

salutare, intrebare:
1.Notarul poate inchieia 2 contracte de vanzare-cumparare cu suprafete diferite, chiar in aceaai zi tanand cont ca si vanzatorul si cumaratorul sunt aceleasi persoane??
2. cum se poate verifica autenticitatea unei semnaturi a unui contract??

va intreb pentru faptul ca vreau sa ajut pe cineva, lucrurile stau cam asa"din spuse" Cumparatorul ar fi facut un contrac pe o suprafata mult mai mare,iar vanzatorul un pensionar a refuzat semnarea acelui contractcu suprafata mare.
apoi cumaratorul a facut un Contact pe o suprafata mai mica si a acceptat si vanzatorul,toate bune pana aici, cat timp vanzatorul a fost in viata fiind vecin cu ,cumparatorul acesta a avut gard pe partea din contractul cu sup mica.
dupa moartea acestuia cumparatorul a pus gard si pe suprafata primului contract.

ce este de facut??:slap:
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 22:32, 6 Aprilie 2012
Domnule Eugen Bogdan, va sugerez eu ce este de facut. :belay:

Daca tot vreti sa ajutati pe cineva, lasati-l pe el sa puna intrebari.

Poate ca el reuseste sa o faca mai coerent, noi reusim sa ne dumirim ce vrea si, in final, toata lumea are de castigat.

Inclusiv dumneavoastra, chiar daca veti urmari meciul de pe margine. :clapping:

Fara suparare.

themis a scris:

Domnule Eugen Bogdan, va sugerez eu ce este de facut. :belay:

Daca tot vreti sa ajutati pe cineva, lasati-l pe el sa puna intrebari.

Poate ca el reuseste sa o faca mai coerent, noi reusim sa ne dumirim ce vrea si, in final, toata lumea are de castigat.

Inclusiv dumneavoastra, chiar daca veti urmari meciul de pe margine. :clapping:

Fara suparare.




Stimate domn, nu toata lumea are la dispozitie internet, nu vrau sa va supar dar nu il pot pune pe dansul sa intrebe pentru ca nu are acces si posibilitatea, incooerenta mea pote fi inteleasa de o parte. va multumesc pentru sfat:bow:
Ati spus ca primul contract nu s a semnat, adica vanzatorul a refuzat sa l semneze si s a incheiat cel de al doilea ot o suprafata mai mica, deci exista un singur contract, cel de al doilea....eu asa inteleg din cele expuse.
Daca o parte a unui act nu semneaza nu se poate incheia contractul, el se inregistreaza ca project la notar.

In situatia falsificarii unuei semnaturi se poate face o expertiza grafoscopica.

In situatia in care cel care a cumparat a incalcat proprietatea veciunului , acesta din urma, sau mostenitorii acestuia au la indemana actiunea in granituire.
Viitorul meu sot va primi in curand prin succesiune de la mama lui o casa. Se poate sa fiu si eu trecuta in acte sau dupa casatoria noastra?
Multumesc
Ati mai deschis un topic cu acest subiect insa vad ca datele sunt diferite! Puteti fi clara?! V primi, a primit? Si asa dupa cum v am spus nu prin succesiune! Succesiunile se deschid prin moarte! Adica ca cineva sa primeasca de la altcineva ceva prin succesiune, acel altcineva tb sa fie mort!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indreptare eroare materiala florance01 florance01 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Indreptarea de eroare materiala la un contract de vanzare cumparare se poate face de catre cumparator? La ... (vezi toată discuția)
Vanzare fara dezbatere mostenire valery valery Exista o conventie de vanzare cumparare sub semnatura privata incheiata intre 3 (din 9 mostenitori pe care ii are defuncta) cu doua persoane avand calitate de ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune prin hotarare judecatoreasca LT20 LT20 Buna ziua Avem o hotarare judecatoreasca prin care se dispune o rectificare de suprafata(terenul cumparat era mai mare in realitate decat in acte) precum si ... (vezi toată discuția)