avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Remorca din Anglia neinmatriculata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Remorca din Anglia neinmatriculata

buna ziua! am si eu o intrebare legata de remorcile aduse din anglia....in anglia remorcile nu sunt inmatriculate dar se poate circula cu nr de inmatriculare al masini care se pune pe remorca....ce se poate intampla daca cumpar o remorca de acolo si vin cu ea in tara si aici ma opreste politia?
ce poate sa imi faca? multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabi 1111 , utilizator 23:01, 20 Martie 2025
Dar de unde ati plecat in Anglia, nu din Romania...? In primul rand Romania nu e Anglia si vice versa...in al doilea rand, daca procedati cum spuneti, veti primi o amenda si probabil va veti alege si cu un dosar penal...
da din romania plec...dar dak imi iau o masina din anglia si tractez remorca care o sa aiba nr masini de anglia? ar fi aceeasi problema?
eu.ro.lex a scris:

Dar de unde ati plecat in Anglia, nu din Romania...? In primul rand Romania nu e Anglia si vice versa...in al doilea rand, daca procedati cum spuneti, veti primi o amenda si probabil va veti alege si cu un dosar penal...

Buna ziua!
cu o problema similara g85-lui am venit si eu pe forum. Sunt in UK si am cumparat o masina din Germania cu numere provizorii ca sa-l am cu ce sa ma duc acasa. Pentru bagajele am fost nevoit sa-l cumpar si o remorca in UK. Intrebarea mea este daca exista o procedura legala pentru rezolvarea acestei situatii. Cum si unde inmatriculez remorca ca sa-l pot ajunge pana acasa? Ii OK daca am acelasi numar pe remorca ca si pe masina?
Multumesc
Remorca trebuie înscrisă separat. E foarte simplu . Intri pe gov.uk primesti mura-n gură toate explicațiile. Plătești 26 de lire si pt inceput primesti in format electric eV948/2 care este valabil 5 zile lucrătoare, timp in care iti poti scoate numarul (plasticul) de la un distribuitor autorizat . După care vei primi la adresa de reședință V5C (in termen de 4 săptămâni) . TREBUIE SA FII REZIDENT SA POTI INSCRIE O REMORCĂ (RULOTA ETC) . Pt inscriere iti trebuiesc date personale si nr de sasiu (17 caractere)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis luat si dosar penal pentru ca am tractat o rulota din uk neinmatriculata luygi3 luygi3 buna. va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi. de curand am venit din anglia pana acasa, cu o rulota, eu fiiind stabilit acolo, masina inmatriculata ... (vezi toată discuția)
Parasire sectie politie Rebbeca Rebbeca Buna seara.Problema mea ar fi urmatoarea:Am achizitionat o masina inmatriculata in UK cu intentia de a o inmatricula.Vechiul proprietar a luat numere rosii ... (vezi toată discuția)
Conducere autovehicul fără asigurare glafira glafira Bună seara v.as ruga dacă mă puteti ajuta cu un sfat am condus o mașină înscrisă pe Anglia fără asigurare la noi în România am fost oprit de ... (vezi toată discuția)