avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin haine branduri celebre
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin haine branduri celebre


Sunt interesat sa cumpar haine de firma din diferite tari ale UE si sa mi infiintez magazin in romania. De exemplu haine de la Diesel, Kelvin Klein, Zara, H&M, Miss Sixty si alte branduri celebre. Ideea e ca le pot lua la preturi mai mici, pot avea acte sa dovedesc provenienta. Mentionez ca detin S.C. Are cineva idee ce alte autorizatii imi sunt necesare si ce probleme as putea intampina. Am nevoie de acordul marilor branduri pt a le vinde marfa la mine in magazin?

Produse de genul celor enumerate de dvs. se pot vinde doar in regim de franciza.
Cititi cate ceva despre francize - gasiti pe net explicatii complete. Un exemplu:

[ link extern ]
[ link extern ]
Ma indoiesc ca www.maxoutlet.ro are francize de la peste 50 de branduri cate comercializeaza. Investitia ar fi fost de cateva milioane de euro. Parerea mea...

Din cate stiu, outlet-urile cumpara direct de la firmele respective soldurile pe care le vand. N-ati spus ca vreti sa vindeti solduri - adica sa cumparati de la firmele respective ce mai au din colectiile vechi inainte de a lansa colectia noua.

Ati spus ca vreti sa cumparati haine de firma din magazine din UE si sa le revindeti in Romania.
Intrebarea dvs. cred ca ar fi mai potrivita in forumul Societati comerciale - va fi mutata acolo.

Imi cer scuze daca nu m-am exprimat corect. Rectific: marfa o voi cumpara din outleturi aflate in tari din UE cu reduceri de 70-80%. Aceste outleturi comercializeaza mai multe branduri: Diesel, Kelvin Klein, Zara, H&M, Miss Sixty, Hugo Boss etc... si mai mult ca sigur ca sunt colectii din anii anteriori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online cu haine firma & branduri celebre mirceabescu mirceabescu Sunt interesat sa cumpar haine de firma din diferite tari ale UE si sa mi infiintez magazin online in Romania. De exemplu haine de la Diesel, Hugo Boss, ... (vezi toată discuția)
Magazin online haine firma din ue mirceabescu mirceabescu Am o mare nelamurire careia incerc sa ii gasesc solutie de cateva saptamani. Vreau sa imi deschid un magazin online de haine de firma ( Calvin Klein, Gucci, ... (vezi toată discuția)
Vanzare produse de firma avril_dor avril_dor Pot cumpara haine noi Zara sau Stradivarius din magazine specializate din alta tara din UE (atunci cand sunt la reducere) pe care sa le vand legal intr-un ... (vezi toată discuția)