avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Ong infiintat in decembrie 2010, fara activitate, ce ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Ong infiintat in decembrie 2010, fara activitate, ce acte trebuiesc depuse ....

buna ziua!
in cazul unui ong infiintat in 2010 decembrie, care pana in prezent nu are activitate, ce acte ar trebui depuse pentru a putea incepe activitatea (bilant, ....?)!
pentru a putea angaja in cadrul ong, care ar fi pasii pe care sa ii urmez?
Cel mai recent răspuns: luminita_gab , utilizator 11:04, 10 Aprilie 2012
Pana la finele lunii aprilie 2012 trebuie sa depuneti bilantul pentru 2011.
Pentru angajarea de personal pe ong trebuie sa depuneti la finante formularul 010 pentru a va completa vectorul fiscal cu impozitul pe salariu si celelalte contributii sociale pe care le veti plati. De asemenea trebuie sa contactati itm-ul de care apartineti pentru a rezolva transmiterea electronica a revisalului unde se inregistreaza contractul de munca si toate modificarile pe care le veti aduce in timp.
Trebuie sa faceti si un dosar al angajatului cu toate documentele lui.
Dar astea sunt informatii generale si toate au un termen scadent care depinde de momentul in care doriti sa inceapa activitatea respectivul salariat.
Va trebui sa transmiteti electronic declaratia 112 pentru care va trebuie certificatul pentru semnatura electronica.
Ultima modificare: Marți, 10 Aprilie 2012
george-neagu, moderator
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat ong AdrianSNA AdrianSNA Buna ziua. Ce demersuri trebuiesc facute odata cu aparitia unui prim angajat al unui ONG? Trebuie modificat statutul, ce anume si unde trebuie declarat / ... (vezi toată discuția)
Am un angajat cu conventie, ce trebuie sa fac? ANTIANA INDREI ANTIANA INDREI am o angajare cu conventie (a terminat masteru) ce pasi trebuie sa urmez, nu am parola de la itm, unitatea nu a mai avut angajati de mult, contractul trebe ... (vezi toată discuția)
Firma nou infiintata Seel Seel Ce declaratii trebuie sa depuna o firma infiintata la data de 13-02-2013 in conditiile in care activitatea firmei va incepe peste aproximativ 2 luni ... (vezi toată discuția)