Am o prietena,Anca care va divorta in scurt timp.Vinovatul este el care a plecat de acasa sa locuiasca cu cealalta.Ce anume ar trebuie sa faca Anca ?El a spus ca va incepe el divortul si partajul.Apartamentul e pe numele amandurora.Copii nu sunt minori unul e casatorit deja nu mai locuieste in aceeasi casa.E posibil sa puna Anca motivul abandon de familie tinand cont de faptul ca acei copii nu mai sunt minori?Are vreun rost?Dar adulterul?
Problema e ca Anca doreste sa ramana ea cu apartamentul fara sa ii lase nimic dupa tot ce a facut el.Are vreo sansa?Dar daca nu ii acorda divortul ?Rezolva ceva sau doar lungeste situatia?Care ar fi pasii ce ar trebui sa ii faca?
Multumesc.
Bunul imobil se va imparti chiar daca el s-a mutat la alta.
De principiu, se va imarti jumate jumate, dar daca Anca a avut o contributie mai mare la dobandirea imobilului ea poate cere mai mult cu ocazia procesului de partaj.
Partaj
gagione
am divortat si am deschis actiune de evacuare pe ordonanta presedentiala impotriva fostei sotii care locuieste in continuare in apartamentul care este ipotecat ... (vezi toată discuția)
Interdictie
steffy_967
Am hotarare de partaj definitiva si irevocabila. In spatiul care imi revine prin partaj locuieste fiica mea si prietenul ei iar fostul meu sot vine cand vrea ... (vezi toată discuția)