avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare silita

Buna ziua,
Am achizitionat un imobil prin creditul Prima Casa, la care nu se acorda termen de habitatie. Acum 1 saptamana am semnat contarctul de vanzare - cumparare prin care vanzatorul se obliga sa paraseasca apartament si cu toate acestea refuza sa o faca. Ce e de facut din punct de vedere legal, pentru a il evacua?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Birou Executor Judecatoresc ȚÃREAN CÃLIN , Executor judecatoresc 17:43, 11 Aprilie 2012
Incercati o notificare prin executor judecatoresc!!! Daca nu da rezultate actiune de evacuare in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare manix960 manix960 Am cumparat un apartament, iar fostul proprietar intarzie plecarea invocand diverse motive (data plecarii a fost stabilita in contractul de vanzare/cumparare). ... (vezi toată discuția)
Fostii proprietari refuza sa plece din apartamentul pe care l-am cumparat anamaria_oprisan87 anamaria_oprisan87 Buna ziua! si eu ca si multe alte persoane am o problema destul de dificila. am cumparat un apartament din care fostii proprietari refuza sa plece. din data de ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare - cumparare GMPa GMPa Sunt in proces sa cumpar un apartament prin intermediul unei Agentii. In apartament mai sunt lucruri ale fostului proprietar. Se pare ca Agentia s-a angajat ... (vezi toată discuția)