avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Jandarmeria poate sactiona o firma pentru depasirea ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Jandarmeria poate sactiona o firma pentru depasirea orarului de functionare?

Buna ziua!

Va rog frumos un pic de ajutor.
In calitate de administrare al unui club, jandarmeria m-a sanctionat cu un proces verbal pentru depasirea cu 15 minute a programului de functionare. Am fost sanctionat pentru incalcarea articolului nr. 3 litera 2 din legea 61/1991. Este corect ? Mi se pare un abuz.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:40, 17 Aprilie 2012
ar trebui sa faceti plangere si sa solicitati anularea pv de contraventie
Cred ca ati fost sanctionat pentru aceasta contraventie:
art.3 pct.19 Legea nr.61/1991: servirea consumatorilor cu bauturi alcoolice in localurile publice si in afara acestora, in zilele si la orele cand, potrivit dispozitiilor legale, acestea sunt inchise sau este interzisa desfacerea bauturilor alcoolice ori dupa ora de inchidere stabilita prin autorizatia de functionare; ..

In termen de 15 zile de la de la data înmânării sau comunicării procesului-verbal puteti depune plangere la judecatoria în a cărei circumscripţie a fost săvârşită contravenţia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand incepe sa curga un termen ? marcelcj marcelcj Cand incepe sa curga un termen , in ziua in care mi s-a comunicat contraventia sau in ziua urmatoare ? (vezi toată discuția)
Agenda rutiera Iuliangm Iuliangm M ar inteesa daca eu sunt sanctionat ca am about 74 km pe ora de radar in miscare, am cerut sa mi se arate omologarea aparatului si inregistrarea video si mi ... (vezi toată discuția)
Codul contraventiilor, prostitutie emiy emiy Buna ziua , stiu ca de la 1 februarie s-a scos din codul penal, ca fapta penala practicarea relatiilor sexuale contracost. Dar este incontinuare considerata o ... (vezi toată discuția)