avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchiriere sau vanzare?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchiriere sau vanzare?

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Am in proprietate un teren,in sat,pe care am inceput o constructie(hala) acum se afla la faza de acoperis.Intre timp am infiintat o societate care va avea obiect de activitate,fabricarea de articole de imbracaminte si accesorii(1419).Intabulez constructia in faza care este,ca proprietar(administrator al societatii sun eu),intrebarea;cum este corect din punct de vedere legal,sa inchiriez sau sa vand societatii aceasta constructie ? MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: 11111111 , utilizator 09:51, 6 Iunie 2012
Legal ar fi in ambele feluri, depinde doar de interesul Dvs. personal si cel al firmei.
Daca societatea inchiriaza constructia,isi poate deconta cheltuielile de amenajare si de utilare conform obiectului de activitate ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl victoria75 victoria75 Buna ziua ! Vreau sa deschid un magazin online pentru vanzarea produselor de imbracaminte. Dar si un mic atelier pentru productia confectiilor de imbracaminte ... (vezi toată discuția)
Codul caen 1413 si 1419 necesita diploma de specialitate ? anc4 anc4 Buna ziua doresc sa imi infiintez un pfa cu activitate principala 4791 ( comert online ), iar ca activitati secundare 4775 comert cu amanuntul al ... (vezi toată discuția)
Vanzare articole croitorie irina_trusca irina_trusca Buna ziua. Vreau sa vand articole de croitorie realizate de mine acasa. Puteti sa-mi spuneti care sunt modalitatile legale pentru a da aceasta marfa la ... (vezi toată discuția)