Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cedare teren pentru PUZ fara despagubire de la primarie?

Am achizitionat , anul acesta, un teren intravilan agricol pentru a construi o casa de locuit. Pentru a obtine autorizatia de construire mi s-a cerut sa fac PUZ. Prin acest PUZ trebuie ( ? ) sa cedez ( aproximativ 200mp ) o parte din teren pentru largirea drumului ( actualmente fiind drum de exploatare ).
Doresc sa stiu daca pot cere , legal, despagubire de la primarie. Are primaria drept sa-mi impuna sa cedez fara despagubire? Exista vreo lege in acest sens ?

Alte discuții în legătură

Cedare teren tantrixuti tantrixuti Am achizitionat , anul acesta, un teren intravilan agricol pentru a construi o casa de locuit. Pentru a obtine autorizatia de construire mi s-a cerut sa fac ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se elibereaza cu? Daria-Alexandra Daria-Alexandra Buna ziua In 2014 am cumparat un teren intravilan in Remetea Mare, Timis, pt a construi o casa. Pentru eliberarea Certificatului de Urbanism, Primaria a ... (vezi toată discuția)
Teren 500m2 extravilan gard in gard cu intravilan = nu pot construi mariuss86 mariuss86 in anul 2009 am achizitionat un teren extravilan de 500 m patrati, aflat in imediata apropiere de limita intravilanului (gard in gard - vecinul e in intravilan ... (vezi toată discuția)