avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice notificare seap
Discuție deschisă în Achiziţii publice

notificare seap

ANRMAP mi-a validat documentatia de atribuire contract lucrari.Nestiind cand ANRMAP imi va valida documentatia ,nu am trecut data pana la care se pot depune ofertele si nici data de deschiderea ofertelor.Ce trebuie sa fac pentru ca eventualii ofertanti sa ia act de aceste date.Banuiesc ca trebuie sa fac o notificare si nu stiu pasii de urmat. multumesc
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 10:28, 2 Mai 2012
DA validata nu o vedeti decat dvs., nu si eventuali ofertanti. Este necesar sa o introduceti intr -un anunt de participare. In anunt se trec datele mentionate de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare licitatie publica seneca399 seneca399 Am organizat o licitatie publica si pana la data limita de depunere a ofertelor nu s-a depus nicio oferta. Cum sa procedez pentru a doua licitatie? In baza ... (vezi toată discuția)
Invitatie de participare-cerere de oferta twist twist Buna seara, Am trimis o invitatie de participare la o cerere de oferta in SEAP, acum este in faza de validare ANRMAP, si la Mod de obtinere a documentatiei de ... (vezi toată discuția)
Garantie participare licitatie deschisa - contract de servicii zeus78 zeus78 In Documentaţia de atribuire am stabilit perioada de valabilitate a ofertei de 60 zile si cea a garanţiei de participare de min. 60 zile, nespecificând ... (vezi toată discuția)