avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... suspendare activitate pentru srl
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

suspendare activitate pentru srl

firma fara activitate de la infiintare; este suspendata activitatea pe 3 ani ,nu am venituri de peste 5 ani, de la infiintare INTREBARE: POT SA CER O NOUA SUSPENDARE A ACTIVITATII PE INCA 3 ANI ?POT SA CER LICHIDAREA SRL FARA BANI?NU ARE ACTIVITATE.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:30, 30 Aprilie 2012
Puteti sa depuneti o hotarare de suspendare a activitatii societatii pentru o perioada de inca trei ani. Va recomand insa, in situatia in care nu preconizati sa aveti activitate in urmatorii ani, sa demarati dizolvarea-radierea societatii fara numire de lichidator in conformitate cu art. 235 din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale. Actele le puteti intocmi la serviciul de asistenta juridica din cadrul registrului comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl suspendata t_gheorghitza t_gheorghitza Am un srl suspendat pana la 24 octombrie2012.Este obligatoriu sa -l redeschid la termen ?Multumesc. (vezi toată discuția)
Radiere societate inactiva - modalitati Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Am o societate fara activitate, am suspendat activitatea acum 3 ani aproximativ , stiu ca perioada de desuspendare a activitatii este de 3 ani, ... (vezi toată discuția)
(ne)dizolvare + radiere srl activitate suspendata tobosarul tobosarul Buna ziua! ce risc daca nu dizolv(+radiez) un srl (infiintat 2006) cu activitate suspendata in mai 2009 (a expirat perioada de suspendare luna aceasta). ... (vezi toată discuția)