ContSters20980 
	    	Utilizator

ContSters20980 
	    	Utilizator	    

mihaidragan1979 
	    	Utilizator

mihaidragan1979 
	    	Utilizator	    

ContSters42967 
	    	Utilizator

ContSters42967 
	    	Utilizator	    

puiutu 
	    	Utilizator

puiutu 
	    	Utilizator	    

puiutu, utilizator
 puiutu, utilizator 	
			 xpcalin	                   

Am cumparat un apartament in 10.11.2008,  am platit aproape integral suma ( mai am de platit 500 euro pana in 15-01-2009), am semnat un antecontract pt ca ... (vezi toată discuția)
	                    xpcalin	                   

Am cumparat un apartament in 10.11.2008,  am platit aproape integral suma ( mai am de platit 500 euro pana in 15-01-2009), am semnat un antecontract pt ca ... (vezi toată discuția)

laura.n01	                   

Buna ziua!
Am următoarea situație: în 2020 am făcut antecontract cu dezvoltatorul pentru un apartament in valoare de 122.000€, fără TVA. Avansul ... (vezi toată discuția)
	                    laura.n01	                   

Buna ziua!
Am următoarea situație: în 2020 am făcut antecontract cu dezvoltatorul pentru un apartament in valoare de 122.000€, fără TVA. Avansul ... (vezi toată discuția)

dana_burca	                   

Avand in vedere reducerea TVA la 5% la locuinte, se da urmatoarea situatie: urmeaza sa achizionez un imobil care se incadreaza in prevederile legale, ... (vezi toată discuția)
	                    dana_burca	                   

Avand in vedere reducerea TVA la 5% la locuinte, se da urmatoarea situatie: urmeaza sa achizionez un imobil care se incadreaza in prevederile legale, ... (vezi toată discuția)