Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita credit facut de unul dintre soti

Buna ziua,
Daca un contract de credit a fost facut si semnat de unul dintre soti fara stirea celuilalt(ducand la banca o adeverintya de salariat a sotului semanata in fals si o factura de la utilitati),in contract stipulandu-se ca pentru cei castoriti sotul (sotia )e considerat coplatitor...presupunandu-se ca banii imprumutati au fost folositi in beneficiul familiei ,va pun urmatoarea intrebare: poate fi executat un bun care apatine sotului ( nesemnatar al acestui contract) inca dinaintea casatoriei ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:35, 3 Mai 2012
Daca banii au fost folositi pt nevoile comune ale sotilor, datoria e comuna si se vor executa intai bunurile comune daca sunt.
Daca se va incerca executarea bunului propriu, puteti face contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj credit nevoi personale contractat de unul dintre soti alexa_anca alexa_anca Daca unul dintre soti face credit de nevoi personale fara acordul/stirea celuilalt sot, ce obligatii ii revin celui din urma in cazul unui divort? Banca te ... (vezi toată discuția)
Divort - impartire credit bogdan2478 bogdan2478 in timpul casatoriei am contractat un credit impreunacu sotia.dupa divort am ramas sa platesc singur.ea nu a fost nici Garant nici coplatitor.am sanse sa il ... (vezi toată discuția)
Nelamurire executare silita HeheXD HeheXD Buna ziua,sotul meu a luat un credit pt nevoi personale in urma cu 2 ani pe care nu l a mai achitat si a fost inceputa procedura de executare silita impotriva ... (vezi toată discuția)