avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Citatie primarie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Citatie primarie

am primit de la primarie o citatie in care scrie asa dosar nr [EDITAT] din 05.10.20011si scrie ca am sa le dau o suma de bani de 1.076.00lei eu nici nu stiu de ea si mai frumos din 2011 poate sa imi vina acuma citatia
Ultima modificare: Marți, 8 Mai 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 16:11, 7 Mai 2012
Primaria nu este o institutie abilitata sa emita citatii.
Cititi cu atentie documentul, teoretic in cuprinsul lui trebuie sa scrie ce reprezinta suma de bani, pentru ce vi imputa plata acestei sume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paguba adusa institutiei de un functionar public vasilica53 vasilica53 In urma controlului efectuat mi-sa descoperit o lipsa in gestiune,in perioada 01.01.2008-27.11.2008 ,fara sa stiu am depus banii imediat.Nu am asteptat decizia ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj neacordat alex1007 alex1007 Buna ziua. Va supun atentiei cazul meu: din septembrie 2013 sunt somer cu indemnizatie. Am depus dosarul cu toate actele necesare, insa am o problema: in acest ... (vezi toată discuția)
Prima de pasti luata inapoi!!!! nicoleta2007 nicoleta2007 Buna ziua, as avea si eu o intrebare foarte importanta. Poate mai sunt si alte persoane care au fost in aceeasi situatie cu mine. Sunt angajata ca functionar ... (vezi toată discuția)