avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1578 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie de incetare a contractului individual de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie de incetare a contractului individual de munca prin conediere colectiva

Buna ziua,
Am si eu o nelamurie ,care este este articolul din Codul Muncii cu care eu pot inceta un contract de munca in urma unei concedieri colective (art.66 sau art.68 alin 1).
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:57, 11 Decembrie 2008
larro_06 a scris:

Buna ziua,
Am si eu o nelamurie ,care este este articolul din Codul Muncii cu care eu pot inceta un contract de munca in urma unei concedieri colective (art.66 sau art.68 alin 1).
Multumesc

art.66 din Codul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preavizul suspendat in timpul concedierii colective, va fi urmat de concediere colectiva sau individuala? laraband laraband Buna ziua, In urma aplicarii masurii de concediere colectiva, au fost emise Notificari de preaviz pentru cateva zeci de angajati, iar dupa finalizarea ... (vezi toată discuția)
Restrangere de activitate in invatamantul primar. mirelastefan mirelastefan Buna ziua !As dori sa stiu daca se depun dosare pentru restrangere de activitate la nivelul intregii unitati cu personalitate juridica(incusiv structurile) in ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva la o societate cu 8 angajati gabi1 gabi1 Buna ziua, La art 68 din Codul Muncii se explica termenul de concediere colectiva la societati care au cel putin 20 salariati.Cum trebuie sa procedez pentru ... (vezi toată discuția)