avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul ore suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul ore suplimentare

Ajutati-ma va rog cu un raspuns in urmatoarea problema:lucrez la o firma de constructii care imi mai platrateste orele suplimentare,spun imi mai plateste pt ca nu am niciodata habar cate ore imi plateste si daca mi le plateste pe toate tinand cont ca in luniile in care aveam mult mai multe ore suplimentare suma in plus peste salariul meu era aceeasi.Am inteles de la asa zisa doamna care se ocupa de salarii ca prin profilul firme si prin contractul colectiv de munca orele suplimentare de sambata nu se platesc dublu ci normal....care normal in situatia in care niciodata nu mi se da o explicatie si mi se arunca 2 vorbe si faptul ca salariul meu este calculat ok.Concret nu am habar cum se calculeaza orele suplimentare si daca exista un numar limitat de ore suplimentare care se platesc?In plus luna trecuta am avut 6 zile de concediu de odihna si luna aceasta la salariu....surpriza a fost ca mi-am luat doar salariul de baza nici o ora suplimentara pe zilele lucrate...de ce nu zice nimeni nimic....help!
Multumesc

Alte discuții în legătură

Control itm gabiclenciu gabiclenciu V-as ruga daca puteti sa-mi solutionati urmatoarea problema: - o parte din salariatii mei - SRL- lucreaza cate 4 ore sambata.Ii pontez 4 ore si ii platesc ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare lumifatu lumifatu Lucrez intr-o saptamana de la ora 8.00 la ora 14.00 de luni pana joi iar vineri lucrez de la ora 8.00 la ora 20.30. dupa calculul meu de luni pana joi se fac ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna MariaC23 MariaC23 Buna ziua Eu am inceput lucrul din 10.01.2011, si din 08.03-08.05 am fost in concediu fara plata, atunci pana in luna august cate zile de concediu am ... (vezi toată discuția)