Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Atestare scoala formare profesionala menajere

Buna ziua,
Lucrez pentru o firma de prestari servicii administrative, si avem in jur de 130 de angajati. Pentru clientii nostrii este important ca toate menajerele noastre sa fie atestate.Si cum ar fi mult prea costisitor sa platim cursurile pt 130 de persoane, dorim sa ne autorizam noi ca formatori. Avem in firma deja doua persoana atestate ca formatori. Ma puteti ajuta cu indicatii despre procesul de autorizare? Am redactat si un manual de instruire si un standard ocupational pt aceasta meserie,. insa aici ne-am impotmolit in detalii pentru ca nu am avut placerea de a gasi un functionar dispus sa ajute la CNFPA.
Va multumesc in avans pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Ce este acela un expert in accesarea fondurilor europene? Iulian81 Iulian81 Am tot intalnit o gramada de anunturi cu firme pregateau astfel de experti dar pardoxal nu se explica aproape deloc cam ce este cu aceasta meserie... Nu se ... (vezi toată discuția)
Calificare si recunoastere ContSters278305 ContSters278305 Buna ziua, sunt intr-un cerc ilogic romanesc si as dori un sfat despre cum sa ies din el; Eu lucrez in IT, domeniu in care am aterizat accidental in timpul ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea incadrarii pe un post, conform cor, intro sc, numai a unor persoane ce au absolvit cursuri cnfpa Mecato Expert Mecato Expert As dori sa stiu daca, in momentul incadrarii unui angajat pe un anumit post, conform COR, este obligatoriu ca acesta sa aibe o competenta dovedita cu o diploma ... (vezi toată discuția)