avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sentinta civila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sentinta civila

daca la terminarea procesului reclamantul a fost obligat la plata onorariului paratului, iar la apel sentinta a fost ca paratul sa plateasca jumatate din onorariul expertului (masuratoare cadastrala) cine si cat trebuie sa plateasca (jumatate din onorariul expertului e mai mic decat onorariul paratului)


multumesc
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 19:41, 18 Mai 2012
sentinta de apel este cea care se executa, daca prima a fost modificata.
adica cheltuielile sunt cele din sentinta de apel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertul refuza sa indeplineasca o hotarare judecatoreasca rolex rolex Am angajat o lucrare de ridicare topografica si de intabulare in CF a unei suprafete de teren in mediul rural. Dupa ce mi-a luat banii timp de un an nu am mai ... (vezi toată discuția)
Cine plateste expertiza? robertsega32 robertsega32 intr un proces, instanta solicita o expertiza si il pune pe reclamant sa plateasca avansul. Expertul, cand vine sa faca expertiza, solicita si de la parat sa ... (vezi toată discuția)
Recurs la o cerere de renuntare la falimentul unui srlr iarina_73 iarina_73 Buna seara! As avea o intrebare. Am facut o cerere de renuntare la o actiune de CERERE DESCHIDERE FALIMENT IMPOTRIVA UNEI SOCIETATI COMERCIALE. Azi mi-a ... (vezi toată discuția)