Mare rugaminte. Intr-un proces cu fostul angajator am scris in luna mai la CNCD ( discriminare). Unde am si castigat un avertiment. Fostul angajator mi-a facut o recenventionala in care imi cere daune pentru ca m-am adresat CNCD si ITM-ului. Intrebarea mea este ce anume inseamna este scris chiar in titlul..."unde va rugam sa ne comunicati toate actele de procedura in cauza confort art.93, C.pr.civila.."? Noul codul civil a intrat in oct.2011 parca nu? Si atunci daca eu am facut sesizarea in luna mai deci inainte de a intra noul cod de ce se mai face referire la el si ce anume inseamna?
Multumesc inca o data.
Art.93 din Cpr.civ in vigoare (cel vechi): in caz de alegere de domiciliu, daca partea a aratat si persoana insarcinata cu primirea actelor de procedura,comunicarea acestora se va face la acea persoana, iar in lipsa unei asemenea aratari, la domiciliul partii.
Noul codul civil a intrat in oct.2011 parca nu? Si atunci daca eu am facut sesizarea in luna mai deci inainte de a intra noul cod de ce se mai face referire la el si ce anume inseamna?
In citatie nu se face referire la Codul civil nou, ci la Codul de procedura civila. Sunt doua acte normative distincte.