avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contestatie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contestatie

sunt membru in consiliul de administratie al unei societati agricole.pe data de 15 mai ac.eu si inca 4 membrii am fost dati afara de presedintele societatii,fara motiv in urma unei mascarade de sedinte tinute pe marginea santului in camp.din totalul de 395 de membrii a- societatii eram cel mult 90 de persoane.nu s-a intocmit p-v de sedinta nu s-au facut propuneri,a venit [editat] presedinte cu alti 5 [editat] de-ai lui si gata. din cei care au fost dati afara este primarul comunei,vicele si un ing.care a fost presedinte la aceasta unitate vreo 10 ani.ce putem face si cui trebuie sa ne adresam pentru a contesta aceasta masura?

[Interventie moderator: editat - Va avertizez ca folosirea unui limbaj neadecvat in forum, prin intrebuintarea unor expresii sau cuvinte jignitoare la adresa oricaror alte persoane, constituie o abatere grava de la regulamentul forumului pct. 2.1, 2.2. Daca veti continua sa folositi un astfel de limbaj vom fi nevoiti sa va stergem mesajele fara nici un fel de alt avertisment. Va multumim pentru intelegere]

Ultima modificare: Marți, 22 Mai 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 16:39, 22 Mai 2012
Daca considerati ca adunarea generala a asociatiei nu a fost intrunita conform statutului, ca hotararea a fost luata in afara prevederilor statutare, ca s-au facut abuzuri, aveti posibilitatea sa contestati in instanta. Formulati o contestatie impotriva hotararii adoptate si cereti anularea ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertisment user @thran  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Userul [b]@thran [/b] primeste avertisment pentru incalcarea in mod repetat a prevederilor art. 2.1 si 2.2 din Regulamentul forumului Avocatnet. 2.1. Nu ... (vezi toată discuția)
Administratorul refuza sa vorbeasca cu mine,nu sunt proprietar MirceaEne MirceaEne Buna ziua, Am aceasta problema de ceva timp. La inceput domnul administrator mi-a adus jigniri si injurii, mie si unui alt proprietar din bloc, ca mai tarziu ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi obligat un presedinte de asociatie sa respecte legea? Dana Marin Dana Marin Am cumparat acum 3 ani un apartament superb intr-un complex de blocuri noi. Ce mai fericire....Dupa ceva vreme s-a infiintat asociatia de proprietari. La ... (vezi toată discuția)