avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... obligaþia asigurãtorului de a pãstra în arhivã ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

obligaþia asigurãtorului de a pãstra în arhivã pozele de la accident

Sunt în foarte mare criză de timp şi nu prea am timp să caut. Deci, mă interesează textul de lege (lege, articol, alineat...) care instituie obligaţia în sarcina asigurătorului de a păstra în arhiva societăţii pozele de la accidentul rutier care face obiectul unui litigiu în care societatea este parte. ªtiu aproape sigur că societăţile de asigurări au obligaţia aceasta, dar nu ştiu unde este prevăzută în lege. Vă mulţumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Mai 2012
Cristian Cosma, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cristian Cosma , Consilier juridic 03:48, 24 Mai 2012
Norme privind organizarea activităţii de arhivă la asigurători, reasigurători si intermediari în asigurări si/sau în reasigurări emis de catre CSA in 2010. poate o gasesti pe site lor
mulţu' mult, am găsit, ai fost de mare ajutor ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere suspendare activitate asigurãtor gicsyyy gicsyyy in ce conditii pot cere in instanta suspendarea activitatii unei societati de asigurare? (vezi toată discuția)
Refuz plata daune carpatica pentru accident usor Catalin Benea Catalin Benea Buna ziua, Sunt un asigurat RCA Carpatica care a produs un accident usor, mai bine zis o tamponare in spate a unui autoturism, din vina mea. Sunt asigurat RCA ... (vezi toată discuția)
Pot sa adaug cod caen 8219 la cod caen 6622? judit2000 judit2000 Buna ziua. Vreau sa stiu daca la infiintarea unei firme SRL,cu activitate principala Cod CAEN 6622 pot sa adaug ca activitate secundara si Cod CAEN 8219? (vezi toată discuția)