avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... DECLARAÞIA 200
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

DECLARAÞIA 200

PFA prestari servicii + Expert tehnic judiciar 10% impozit reţinut la sursă. Cum se completează declaraţia 200 ?
Vă mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: valerian_gl , utilizator 20:41, 24 Mai 2012
Gasiti toate informatiile pe situl ANAF ( toate documentele cu explicatii)
Mulţumesc, dar explicaţiile lor le înţeleg doar ei. De ex. la II B 4 ce se trece?. Dar la Anexa II.1. B: 3;, 3.1;, 4 ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa expert contabil TeoDora72 TeoDora72 Buna ziua, Va rog, daca se poate, sa ma sfatuiti intr-o problema; societatea la care lucrez a incheiat un contract de prestari servicii cu un PFA - Expert ... (vezi toată discuția)
Desfasurarea activitatii de expert tehnic judiciar pe srl goldan goldan sotul meu este expert tehnic judiciar si am dori sa-si desfasoare activitatea pe un srl pe care il avem deja cu obiect de activitate activitati de inginerie si ... (vezi toată discuția)
Contabilitatea la pfa/ii nickylauda nickylauda Am cateva nelamuriri legate de evidenta contabila la PFA-ul meu. Unde gresesc va rog sa ma corectati sau sa veniti cu adaugari. Am cumparat Registrul de ... (vezi toată discuția)