avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Arhive nationale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Arhive nationale

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie:

Unde ma pot adresa pentru a scoate o copie dupa Registru Agricol de la Arhivele Nationale ale unui Judet?
Am depus recent o cerere la dansii si mi-au trimis ca nu gasesc persoana de la care am mostenit un teren, desi in 1992-1993 mi-au dat o adeverinta cu persoana si suprafata respectiva. Aceasta adeverinta am depus-o atunci la tribunal pentru punerea in posesie.
In prezent, contactati telefonic, cei de la Arhivele Nationale Judetene mi-au spus ca exista o persoana cu adresa si suprafata respectiva, dar ca in loc de Lina citesc Sima. Toate detaliile din pagina respectiva, corespund rudei mele Lina, cea pe care o caut eu, dar raspunsul lor in scris a fost ca nu exista numele Lina ci Sima, nume ce se poate confunda usor.
Cum pot obtine o copie xerox dupa toate paginile din Registrul Agricol al persoanei respective, Lina (Sima). restul datelor fiind identice?
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 02:34, 8 Iunie 2012
Daca ati mostenit acel teren in 1992-1993, trebuie sa fi depus o copie dupa actul de mostenire la serviciul impozite si taxe, pt ca cineva trebuia sa plateasca impozitul atatia ani. Au fost cazuri cand la dosarul fiscal au fost gasite chiar actele in original. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire nerecuperata alexis45 alexis45 Povestea incepe in 1916 cand decedeaza strabunicul meu si lasa mostenire un teren de 2400mp in orasul Baicoi Prahova la 6 descendenti.Eu ii mostenesc pe 2 ... (vezi toată discuția)
Copii xerox documente ''conform cu originalul'' care nu se gasesc in arhivele nationale cornaca cornaca Primaria unei comune,prezinta un act (document ) in copie xerox din anul 1954 si anume, Plan de Cultura.Secretarul primariei il stampileaza si semneaza ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de punere in posesie -nu se mai tine cont de el diana_iulia18 diana_iulia18 Buna ziua Am proces verbal de punere in posesie pe numele mamei mele care a decedat in 2005. De-a lungul anilor cei de la primarie nu au vrut sa-mi elibereze ... (vezi toată discuția)