avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum pot concedia un salariat?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum pot concedia un salariat?

Am un salariat care in anul 2011 a fost in concediu medical aproape cinci luni, nu cu acelasi diagnostic, din noiembrie a venit cu un certificat medical de constatare a incapacitatii de munca pentru 6 luni, de la o fractura la picior, si pentru cele 6 luni i-am suspendat contractul de munca. Acum vrea sa se intoarca la munca. Pot sa-l concediez? Cum? S-au am alte variante, somaj eventual?Va rog sa ma ajutati. Multumesc
Cel mai recent răspuns: liah , utilizator 08:01, 28 Mai 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca - lovit de un stivuitor daviddani3 daviddani3 In data de 11 martie 2011 am fost accidentat la locul de munca. Un stiwuitorist a circulat cu spatele , nu m-a vazut si ma lovit cu viteza. Piciorul me a ... (vezi toată discuția)
Despre ccc garnita georgiana garnita georgiana buna ziua,as avea cateva intebari daca ma puteti ajuta sunt in somaj de la data de 1 iul inainte de somaj am lucrat 1 an si 4 luni nu am intrerupere ,sunt ... (vezi toată discuția)
Concediu medical platit sau contract de munca intrerupt rizea_tori rizea_tori Buna seara. In perioada 20 noiembrie- 30 noiembrie 2015 am fost in concediu medical, diagnosticul fiind: entorsa picior drept. Pe 30 noiembrie si 1 decembrie ... (vezi toată discuția)