avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Cum sa angajez un avocat serios ?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Cum sa angajez un avocat serios ?

pun intrebarea: cum sa contractez un av. in care sa am incredere,si acre sa ma reprezinte intr-un proces pe care am de gind sa-l intentez. pun aceasta intrebare,deoarece am fost trasa pe sfoara de un domn av. caruia i-am trimis prin cont bancar onorariul fara sa cirtesc, pentru a ma reprezenta in trei procese de contestatie la executare deschise de avas care ne datora sume de bani. avocatul mi-a fost recomandat chiar de catre executorul judec. care a facut o eroare judiciara la solicitarea incuviintarii pentru executare -fapt de care a profitat debitorul pentru a ne intenta proces. eu am fost de buna credinta,si am angajat pe dl av. recomandat de executor ,si fiind din provincie, eu nu am putut veni la judecare. insa ,din hotaririle instantelor date in urma judecarii cauzelor , care au fost respinse atit la judecarela fond cit si la recurs,reiese ca dl.av.nu a facut nimic ptr.dosarele mele( trei la nr.)Intreb ,daca eu asi putea sa-l dau in judecata pe dl.av. care nu si-a facut datoria fata de mine. mi-a luat doar banii,mi-a dat un contract in alb intr-un ex. pe care i l-am returnat, semnat de mine(am xeroxat eu un ex. ptr.mine)Dupa primirea banilor,nu mi-a mai raspuns la niciun apel.Ce pot face ca am pierdut procesele.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 23:19, 31 Mai 2012
inca nu s-a descoperit o astfel de metoda...insa daca e sa facem o clasificare a avocatilor...nu vad cum ar trebui sa alegeti avocatul...
recomandabil ar fi sa discutati cu mai multi, asta pentr a va face o parere, iar ulterior tot dumneavoastra trebuie sa alegeti functie de propriile dvs. pareri... ;)
Dvs ati gresit de la inceput. De ce ati semnat un contract in alb?? Dl Avocat trebuiasca sa-l completeze si ulterior sa vi- l inmaneze in vederea semnarii. tb sa va prezentati macar la un termen, sa cereti apoi avocatului sa va trimita copii de pe incheierile de sedinta, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract monatedys monatedys va rog sa-mi spuneti daca se poate ,cineva a facut un contarct cu oreprezentanta a firmei [EDITAT] pentru a cumpara un aparat. Intrucit aparatul este ... (vezi toată discuția)
Executare silita monatedys monatedys permiteti-mi sa fac o intrebare referitoare la o exec.silita asupra unui titlu exec.definitiv si irevocabil,dar care nu s-a pus in aplicare de catre AVAS ... (vezi toată discuția)
Pot chema în judecatã o instanþã? simona simona  simona simona unde si daca pot,chema in judecata o instanta de judecata ,care nu face dreptate.si nu tine cont de o Hotarire judec. definitiva si irevocabila .voi expune ... (vezi toată discuția)