Va rog sa-mi spuneti in ce moment se introduce asiguratorul in proces.
In anul 2008 am fost implicata intr-un ev rutier, o intamplare nefericita deoarece nici macar nu am atins-o ( o batrana de 84 atunci , acum 88 ani ),insa in acel moment am fost socata si am declarat ca se poate s-o fi atins, Batrana initial a declarat ca era pe sosea si dupa ce nu ne-am inteles deoarece imi ceruse 300 mil lei vechi a declarat ca era pe trotuar. Nu a reusit sa explice cum daca as fi lovit-o din stanga , ea a cazut tot pe stanga.- altceva nu a prezentat.
Masina mea nu a prezentat nici o urma ( un matiz - care are tabla asa subtire )
AM primit NUP de la procuror, de la Prim procuror , dar facand plangere impotriva ordonantei procurorului , aceasta le-a fost admisa.
Nu am atins-o.Masina mea nu a avut nici macar o urma pe ea.
In baza declaratiei mele initiale expertul tehnica s-a straduit sa explice ca am lovit-o din stanga si ea s-a rotit 360 grade ca sa cada tot pe stanga fara sa-si argumenteze cu ceva.Nu exista nici un fel de dovezi ca as fi lovit-o totusi voi merge in instanta sa fiu condamnata. Batrana era si atunci o persoana care nu iesea din casa decat f rar, ea avand probleme de sanatate ( este o vecina de a mea dar eu de 15 ani de cand stau aici nu am vazut-o niciodata - nici ea pe mine)
Revin cu intrebarea cand se introduce asiguratorul in proces si prin ce documente.
Va multumesc pentru raspuns
Culpa comuna
amandeal
In ziua de 12 iulie , efectuand manevra de intoarcere a autoturismului , si mergand in marsarier langa trotoarul din stanga , am oprit sa merg apoi in fata . ... (vezi toată discuția)
Cine e vinovat?
adutzu
vroiam sa ies din parcare cu spatele, am pus masina in miscare ocazie cu care am observat o persoana in spatele masinii, prilej cu care am oprit masina. acea ... (vezi toată discuția)