avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... fonduri europene
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

fonduri europene

care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmeze o asociatie de proprietari pentru a accesa fonduri europene pentru reabilitare locuinte?
Trebuie dosar inregistrat la primarie , catre primar.Informatii vetti prmi de la biroul cadastru-proiectari si iti va spune ei ce trebuie sa cuprinda acest dosar, mai departe este treaba lor sa intocmeasca si sa acceseze fonduri europene. Dvs. scrieti in cerere doar ce doriti sa obtineti. Oricum este multa umblatura.
Ultima modificare: Vineri, 1 Iunie 2012
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune instanta administratie bloc Gabriel_Iulian_83 Gabriel_Iulian_83 Buna ziua, Cazul concret la care ma refer: blocul construit in anii \'78 si nereabilitat termic. Blocul in urma cu 9-10 ani a fost reparat in ideea in care ... (vezi toată discuția)
Cine plateste amenda de la primarie catre asociatia de locatari vivi23ro vivi23ro asociatia de locatari a primit amenda de 8000 lei pt ca nu are reabilitat fatada , presedintele de bloc a spus ca trebuie impartita suma la cota parte , ... (vezi toată discuția)
Cine plateste pt. reabilitare: vanzatorul sau cumparatorul? costul pentru reabilitare - bloc din sector 3 Mir.Tk Mir.Tk COSTUL PENTRU REABILITAREA BLOCULUI - situat în SECTOR 3 - cine plateste: proprietarul vechi sau proprietarul nou ? Buna ziua, Fiica mea a cumpărat un ... (vezi toată discuția)