avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită anularea executarii silite?
Discuție deschisă în Executare silită

anularea executarii silite?

Cum pot actiona daca am primit o adresa privind o executare silita, bazata pe un proces-verbal de constatare a contraventiei din martie 2011,daca nu am primit respectivul proces-verbal?!
Cel mai recent răspuns: fdanila , utilizator 17:43, 4 Iunie 2012
Contestatie la executare in 15 zile de la primirea documentului.
Contestati atat executarea silita, cat si tilu executoriu in baza careia a fost pornita executarea, in speta procesul-verbal.
In adresa primita se spune sa platesc o suma pina la sf. lunii caci altfel se va proceda la executarea silita pentru recuperarea sumei.
-Aceasta adresa trebuie sa o contest in instanta ?sau se mai emite alt document numit executare silita pe care va trebui sa-l contest in instanta ?
-Procesul trebuie sa-l deschid in localitatea mea sau a emitentului executarii silite ?la judecatorie sau la tribunal ?
Multumesc
Contestatia la executare care vizeaza atat procesul-verbal de contraventie cat si executarea insasi, suspenda executarea silita incaputa.
am intrebat daca acea adresa primita de mine este " executare silita" sau urmeaza sa se intocmeasca executare silita pe care sa o contest in 15 zile.

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala ContSters233678 ContSters233678 Buna ziua, In luna septembrie am primit o amenda contraventionala. Procesul-verbal de contraventie a fost contestat in termen de 15 zile la judecatorie, si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am primit un plic de la anaf cu o somație și un ... Emm123 Emm123 Bună ziua. Am primit un plic de la ANAF cu o somație și un titlu executoriu, din care reiese că am de plătit 2.000 de lei din \"venituri din amenzi\". ... (vezi toată discuția)
Contestatie titlu executoriu amezi circulatie busuyoc busuyoc Buna ziua, Pe 26.09.2014 am primit o scrisoare recomandata de la primaria unde sunt domiciliat (comuna Naruja, judetul Vrancea) ce continea o somatie si un ... (vezi toată discuția)