avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Achiziţii publice GARANTIE DE PARTICIPARE
Discuție deschisă în Achiziţii publice

GARANTIE DE PARTICIPARE

Buna ziua!
Doresc sa ma ajutati cu o problema referitoare la o licitatie la care am participat. In caietul de sarcini scria:"Se va constitui în suma fixa în valoare de 1000 lei prin orice instrument de garantare conform celor prevazute la art.86 din HG nr. 925/2006" si am platit, conform legii, 500 lei , fiind IMM. Am fost respinsi (noi si inca 3 participanti) in baza art. 333, al.3, lt.b din HG 925/2006. este legala respingerea sau o putem contesta? Astept cat mai repede raspunsul D-voastra. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 16:17, 5 Iunie 2012
In cazul in care impreuna cu celelalte documente depuse, ati facut dovada ca sunteti IMM, puteti contesta.
Puteti contesta daca ati depus dovada de IMM, asa cum a spus colegul bfcoby, in masura in care garantia depusa respecta si forma si valabilitatea ceruta prin fisa de date, fiind vorba doar de cuantum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie de participare licitatie teodor82 teodor82 Buna ziua. In cadrul unei licitatii organizate de catre RA-APPS se solicita o garantie de participare de o anumita valoare. Este legal ca un ofertant sa ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica-garantie de participare danpopovici danpopovici Buna ziua, Am participat la o licitatie publica pentru atribuirea unui contract de servicii. Autoritatea contractanta a cerut o garantie de participare in ... (vezi toată discuția)
Garantie participare si retinere cnsc ibitza78 ibitza78 1. Am observat ca unele autoritati contractante solicita o garantie de participare egala cu suma retinuta in caz de contestatie respinsa de CNCS (art. 278^1 ... (vezi toată discuția)