avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ajutor pentru acte SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ajutor pentru acte SRL-D

Buna seara,

Doresc sa infiintez o societate SRL-D si m-am impotmolit cu actele:

- Dovezi privind efectuarea varsamintelor aporturilor subscrise de asociati la capitalul social (copii) - nu inteleg, trebuie sa fac un cont la banca pe numele firmei si sa vars capitalul social care este minim 200 lei?

- Declaratiile date pe propria raspundere, dupa caz, de catre fondatori/administratori/cenzori sau persoane fizice reprezentante ale persoanei juridice numita administrator sau cenzor, din care sa rezulte ca indeplinesc conditiile legale pentru detinerea acestor calitati(original) - exista o declaratie tip pe care o iau de la ONRC?

- Specimenele de semnatura ale reprezentantilor societatii (original) - pe acestea unde le fac?

- Certificatele de cazier fiscal - acestea de unde le iau avand in vedere ca nu sunt din Bucuresti si nu am nici rezidenta si nu detin in proprietate nici un bun sau imobil?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Admirom , utilizator 19:24, 11 Iulie 2012
Trebuie sa apelati la un avocat unde veti da declaratiile atestate , si va redacta toate actele.Dupa redactare depuneti capitalul social la o banca , dupa inregistrare ridicati banii.Cazierul fiscal se scoate la registru . Sp-0ecimenul de semnatura se da de catre administrator la un notar .Trebuie sa aveti rezervarea de nume si actul constitutiv atestat de avocat .
Totul este gratis! La serviciul de asistenta din cadrul registrului comertului primiti toate informatiile gratuit, actele se intocmesc de asemenea gratuit precum si inregistrarea in registrul comertului.
Din pacate de la registru nu au vrut sa imi ofere informatii spunand ca nu stiu si sa intreb la aippimm si acestia m-au trimis la registru inapoi si de aceea m-am adresat dumneavoastra pe acest site.

Va multumesc!
Pentru doamna Cazacu Ioana,
Va multumesc pentru raspuns dar nu pot apela la un avocat pentru acest tip de firma pentru ca nu intra la costurile pe care le deduce statul si trebuie sa infiintez firma singura.
@Elena Comanescu

-Da, trebuie sa deschideti cont la banca
-Daca sunteti unic asociat si administrator dati o declaratie pe propria raspundere ca sunteti
reprezentatant legal
-certificatul de cazier fiscal se solicita la sectia de administrare fiscala
Tot la ONRC vi se vor da si alte detalii, obligati sa vi le acorde gratuit .
detalii mai gasiti si aici
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Infiintare srl sethgabriela sethgabriela buna ziua, as dori daca se poate sa ma ajutati cu primii pasi ce trebuie urmati pentru infiintare srl, ce documentatie trebuie depusa la Reg Comertului si ... (vezi toată discuția)
Rugaminte mare !!!!!! raluca26 raluca26 :-/ cum se poate deschide un centru de traduceri ? e nevoie de ceva atestate de limba ? daca da cum se pot obtine. Este vreo lege care reglementeaza tipul asta ... (vezi toată discuția)
Firma poloneza annemona2000 annemona2000 Buna ziua, Colaborez cu o firma poloneza care doreste infiintarea unei societati SRL sau reprezentanta in Romania. Firma va fi de recrutare/ plasare forta ... (vezi toată discuția)