Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

asigurare viata/locuinta

Am un credit ipotecar. Ce se intampla daca nu "vreau" sa platesc asigurarea de locuinta si cea de viata, asociate acestuia?? Multumesc pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: horeabortan , utilizator 14:35, 6 Iunie 2012
Cititi contractul de credit. Bancile in general obliga prin contract clientul sa incheie acele asigurari. Mai practica si niste lucruri mai la limita legii, cu indicarea anumitor asiguratori la care se pot face politele...doar ca nu prea puteti dovedi asta.
Daca refuzati sa incheiati polite, banca, in virtutea prevederilor contractuale, poate solicita rezilierea unilaterala a contractului de credit si rambursarea intregii sume.
Ma repet, cititi contractul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polita asigurare apartament dubla miky_28 miky_28 Buna ziua,va scriu in speranta ca cineva va sti sa imi dea un raspuns la problema mea.In anul 2007 am cumparat un apartament prin credit ipotecar,asigurarea ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar-asigurare de viata-deces-mostenitori ?a ce? judy24 judy24 In cadrul unui contract bancar de credit ipotecar s-au convenit urmatoarele: 1.ASIGURAREA CREDITULUI-garantii reale mobiliare:a)contract de asigurare a ... (vezi toată discuția)
Cotract de credit modificat unilateral de banca, fara act aditional???culpa bancii??? pacurar pacurar Pe scurt, Banca nu a achitat prima de asigurare de viata, atasata unui Contract de credit si aceasta a fost anulata de asigurator. O sa am mai multe ... (vezi toată discuția)