avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu inteleg solutia instantei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu inteleg solutia instantei

Buna ziua! Am si eu o nelamurire: acum o saptamana am avut ultimul termen de judecata in procesul pe care l-am deschis cu o societate comerciala.M-am uitat pe net la sentinta si nu prea am inteles mai nimic,in prima faza a scris ca respinge nu stiu ce exceptie iar la urma ascris asa,citez:"Admite actiunea pt. capetele 1, 2 si 4 de cerere. Conform art. 8 din OUG51/2008 ,.instanta a obligat pe parat sa achite suma de 3015 ron, reprezentand c/v taxei de timbru la care reclamanta, adica eu , a fost scutita.Nu stiu ce sa cred si cum sa interpretez aceasta "sentinta" ,daca ma puteti lamuri astept cu nerabdare un raspuns urgent.Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: coman cristina , utilizator 15:42, 10 Iunie 2012
excepţia invocat de către partea adversă a fost respinsă, iar cererea dvs. a fost admisă pt punctele 1,2 şi 4.
Aţi fost scutită de plata taxei de timbru, plată la care a fost obligat pârâtul.
Mai multe veţi afla când veţi primi hotărârea.
deci in mare parte sa inteleg ca am castigat acel proces???????? va multumesc!!!!!
Nu mie, instanţei.
dumneavoastra caci m-ati lamurit,iar instantei ca s-a facut dreptate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

actiune pentru restituire taxa poluare abby abby Am solicitat AFP restituirea taxei auto platita in decembrie 2010. Raspuns negativ . Am o nelamurire .Acum la instanta ce trebuie sa cer ?Cate capete de ... (vezi toată discuția)
Vă rog frumos să-mi spuneți în temeiul cărui articol din ... nuexistă nuexistă Vă rog frumos să-mi spuneți în temeiul cărui articol din Legea nr. 196/2018 privind funcționarea Asociațiilor de Proprietari actualizată, este ... (vezi toată discuția)
Invitatie facuta de avocat carsteaverginica carsteaverginica inainte de depunerea cererii in instanta pt dezbaterea succesorala , avocatul a invitat-o la discutii pe partea adversa dar aceasta a refuzat . acea invitatie ... (vezi toată discuția)