avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... expirarea suspendarii permisului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

expirarea suspendarii permisului

miine 8 iunie ora 24 imi expira suspendarea permisului. problema este ca simbata si duminica nu se lucreaza la elberari permise si taloane. intrebarea mea este pot sa circul cu masina simbata si duminica fara probleme ca luni ma duc sa-l scot. Va multumesc
Nu va recomand acest lucru,chiar daca suspendarea a expirat,cei de la politie trebuie sa opereze si in sistemul lor cand va inapoieza permisul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat z3usss z3usss buna ziua, in luna octombrie anul trecut am condus auto cu numerele expirate la 12 noaptea in ziua respectiva, am fost oprit iar echipajul politiei braila mi-a ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat 90 zile, amenda 540 ron, certificat retinut, contestatie sambata?? strike strike Buna ziua. Am cateva nelamuriri daca mi se poate raspunde. 1) Suspendarea permisului pe o perioada de 90 de zile 2) Amenda de 540Ron 3) Retinerea ... (vezi toată discuția)
Care sint ore suplimentare? svaiter svaiter Vreau sa aflu care sint considerate orele suplimentare la o persoana care lucreaza in ture. Stim ca primele doua ore peste durata normala de munca se platesc ... (vezi toată discuția)