Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

cumparare masina pe firma

ma numesc claudia si vreau sa-mi cumpar o masina dar este inscrisa pe firma ce riscuri pot avea Va multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 12:50, 10 Iunie 2012
Si daca este inscrisa pe firma, unde-i baiul? Preluati leasing?

Un risc ar fi. Trebuie sa mergeti cu masina intr-un service, pentru a fi verificata starea tehnica a acesteia. Posibil ca masina sa fi fost implicata intr-un accident, reparata si acum vor sa o vanda, adica sa "scape" de ea. Se practica nu numai de catre persoanele juridice, ci si de cele fizice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina cumparata era girata florin_mst florin_mst Salut, Am intrat intr-o incurcatura fara sa vreau :( Acum un an am cuparat o masina, cu contract de vanzare-cumparare, cu toate actele. Am inscris-o ... (vezi toată discuția)
Expert auto=dusman? BilliboiB BilliboiB #-o In cazul unui accident auto cu masina fara ITP,se mai poate constata in cazul unui proces cauza accidentului daca intre timp respectivul proprietar si-a ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca grozea grozea In anul 2013, cu aproximativ 2 luni inainte de a incheia contractul de leasing, am avut un accident de circulatie minor care s-a incheiat pe cale amiabila ... (vezi toată discuția)