Cand m-am intors din concediul de doi ani pentru crestere copil societatea la care lucram mi-a desfiintat postul pe motiv ca societatea se confrunta cu o situatie mai grea din cauza lipsei comenzilor si mi-a acordat douazeci de zile de preaviz dupa care intru in somaj.Mentionez ca am nascut in mai 2010.Din cate stiu erau obligati sa ma mai tina sapte luni.
1. - Dvs. ati intrat in CCC in baza OUG 148/2005 si aceasta nu prevede ca dupa CCC sa nu fiti conceditat o perioada de timp.
- Nu stiu de unde ati scos dvs. treba cu cele 7 luni dar nu este prevazuta nicaieri.
2. Angajatorul a procedat corect si legal daca a desfiinta locul de munca al dvs. din motivele expuse.
3. Daca dvs. credeti ca ati fost concediata ilegal puteti sa contestati decizia de concediere la Tribunalul din judetul in care aveti domiciliul.
Concediere dupa cic
ungcor
Buna ziua,
momentan ma aflu in CIC pana pe 29 sept, cand copilul implineste 2 ani. Din aprilie departamentul in care lucram s-a desfiintat datorita ... (vezi toată discuția)
Intrebare
vbc
Cic expira peste aprox. 1 luna. Am fost astazi la serviciu sa imi exprim dorinta de intoarcere la locul de munca, insa raspunsul a fost negativ deoarece seful ... (vezi toată discuția)