avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Consecintele nedepunerii intampinarii in termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Consecintele nedepunerii intampinarii in termen

Buna ziua,

Am ajuns in situatia jenanta de a fi chemata in instanta de Asociatia de proprietari, pentru neplata cheltuielilor de intretinere, fapt de altfel real si pe care nu il comentez.In motivele actiunii se specifica in schimb, ca din rea vointa si din nepasare nu am achitat aceste datorii. In fapt , eu sunt somera de 2 ani motiv pentru care nu am putut sa-mi achit obligatiile. Necesitatile imi sunt acoperite lunar de fratele meu care nu-si permite mai mult de atit.In fine , bani de avocat nu am si m-ar interesa cum si daca ma pot apara in instanta aducind de la ADMINISTRATIA FINANCIARA -situatia veniturilor mele din ultimii 3 ani?

- daca nu am depus in termen INTIMPINARE ce risc si / sau o pot depune in ziua in care ma prezint la tribunal, respectiv Marti 19.06.2012 ?
1. daca nu aveti venituri sau mai mici decat salariul minim pe economie puteti face cerere pentru aparate gratuita . desigur trebuie sa justificati cu veniturile de la fisc

2. intampinarea trebuia depusa cu 5 zile inaite de termen...daca nu ati facut-o depuneti totusi ceva in scris ( modela gasiti pe google) in care prezentati motivarea dvs.
Depuneti pe 19 intampinarea prin care sa aratati instantei ca nu ati ramas datoare din rea vointa ci din cauza faptului ca nu mai aveti un venit permanent si astfel nu ati mai avut posibilitatea de a va plati debitele la intretinere.

Trebuie ca in fata instantei sa va asumati ca veti plati datoriile esalonat si ca nu veti continua sa nu platiti datoriile ce va revin la intretinere, altfel riscati sa va fie executat silit imobilul si astfel sa fiti evacuata din propria casa.
Multumesc pentru raspuns si promptitudine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dat in judecata de asociatia de proprietari baciuc29 baciuc29 buna seara.am fost dat in judecata de asociatia de proprietari avand debitul 0 si penalitati de 1700 ron.eu nu am cash 1700 ron la acest moment,asa ca sunt ... (vezi toată discuția)
Neplatirea pensiei alimentare! smihaicj smihaicj Buna ziua! Platesc pensie alimentara 200 RON lunar fetitei mele in varsta de 5 ani. Am platit pana acum 5 luni dar acum am niste probleme si sunt somer si nu ... (vezi toată discuția)
Intampinare nedepusa in termen hot_oliviu hot_oliviu Sint intr-un proces - recurs - in calitate de reclamant (se judeca dupa vechiul CCiv.). La termenul stabilit piritul s-a prezentat si a cerut un nou termen ... (vezi toată discuția)