avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contributii pensionar cu PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contributii pensionar cu PFA

pensionarul cu PFA plateste si la pensii? sunt pensionar din noiembrie 2010 si mi-a venit o scrisoare de la pensii ca sa ma duc cu certificatul de inregistrare, cu declaratiile de venit ca sa inchei contract pt 2010 si 2011...care e treaba???
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 09:45, 18 Iunie 2012
Conform art. 11 (4) din Legea nr. 263/2010 titularul PFA se exceptează de la obligativitatea depunerii declaraţiei de asigurare (pentru plata CAS pensie) persoanele care beneficiază de una dintre categoriile de pensii prevăzute de prezenta lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie cnas pfa gina.lucia gina.lucia Buna ziua. Administratorul unui PFA mai este obligat sa plateasca contributia de 5,5% la Casa de Sanatate din venitul net daca este angajat cu contract ... (vezi toată discuția)
Pfa - obligatii de plata catre stat melinda1 melinda1 PFA - expert contabil a incheiat un contract de prestari servicii cu o societate. Care sunt obligatiile de plata catre stat? PFA are si calitate de pensionar. (vezi toată discuția)
Sistemul de pensii (pensionar si persoana fizica autorizata) catanamarian catanamarian UN PENSIONAR CARE ARE PFA MAI TREBUIE SA PLATEASCA 222 DE LEI PE LUNA DACA DEPASESTE DE 4 ORI CISTIGUL SALARIAL MEDIU BRUT :ban: (vezi toată discuția)