avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general casare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

casare

se pot casa ob de inv in cursul anului daca nu se face inventar? ce documente tb intocmite?
Cel mai recent răspuns: mari.a , utilizator 16:05, 20 Iunie 2012
Se pot casa obiectele de inventar si in cursul anului dar trebuie facut inventar. Se fac separat liste cu obiectele propuse spre casare, dupa aprobarea acestora de catre administrator, se face Proces-Verbal de casare si se scot obiectele respective din gestiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inventarierea anuala ptr o ii neplatitoare de tva liliana64 liliana64 Buna ziua, M-ar interesa daca ptr o II neplatitoare de tva, inventarul ob de inv de ex, se face la val cu sau fara tva. Aceasta II despre care vorbesc, a ... (vezi toată discuția)
Legislatia aplicabila in cazul casarii bunurilor dorel13 dorel13 am intrebat si in alta parte despre acest subiect dar nu mi s-a raspuns, asa ca va rog sa-mi spuneti dvs.care-i legea in care-mi spune cum trebuie sa se caseze ... (vezi toată discuția)
Procedura casare mijloace fixe si obiecte de inventar noiembriesm noiembriesm Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru casarea unor mijloace fixe si obiecte de inventar. In mod normal se ... (vezi toată discuția)