avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Recuperare banii ai unor salariati de la o firma ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Recuperare banii ai unor salariati de la o firma aflata in insolventa care a vandut niste active

Buna ziua in primul rand felicitatari pentru site este foarte util.
Tatal meu a fost salariatul unei firme pana in 2009 cand aceasta a intrat in insolventa avea si garantii oprite din salariu ce i au fost restitutite cu greutate prin 2010 atunci in 2009 sa facut un tabel cu mai multi salariati ce aveau de recuperat restante salariale si li sa spus ca vor fi primi care vor primi banii dupa ce se vinde firma sau ceva activa acum in 2012 casa de insolventa a vandut un teren acuma vine intrebarea cine va primi banii in afara de comisionul casei de insolventa ,in ce ordine statul,salariatii , creditorii, sau care este calea legala de recuperare a restantelor salariale, Va multumesc
Cel mai recent răspuns: musatmihai1988 , utilizator 17:17, 21 Iunie 2012
Fostii salariati au prioritate la masa credala.
Numai daca acel bun vandut nu erta ipotecat in favoarea unui creditor care are prioritate la distribuire dupa ce s-au achitat cheltuielile procedurii.
Multumesc frumos
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salarii restante de la soc aflata in insolventa! Mateias Loredana Mateias Loredana Buna ziua, Lucrez la o soc aflata in insolventa (pe parcurs sa aprobat planul de reorganizare al soc.)si am restante salariale in jur de 5 luni. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Administarator/lichidator judiciar IOANA9 IOANA9 Buna ziua, Suntem mai multi titulari de creanta salariala (asa cum arata tabelul preliminar al creantelor unei firme la care am fost angajata, document ce ... (vezi toată discuția)
Salariu neplatit in insolventa disponibilizatoltchim disponibilizatoltchim Va rog sa imi spuneti daca pe timpul insolventei administratorul judiciar poate trece la masa credala datoriile curente, creante izvorate dupa instituirea ... (vezi toată discuția)