avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită renuntare provizorie la poprire pensie alimentara
Discuție deschisă în Executare silită

renuntare provizorie la poprire pensie alimentara

buna ziua,

va rog sa ma ajutati cu o informatie. Este posibila renuntarea pentru o perioada la poprirea privind pensia alimentara a unui minor? daca da, care este procedura in acest sens?
mentionez ca sunt mama unui minor care primeste pensie alimentara de la tatal sau caruia i s-a dispus poprirea pe salariu, iar in prezent, tatal doreste sistarea pentru o perioada a popririi intrucat are nevoie de salariul intreg pe fluturasul de salariu, pentru o refinantare a unui credit. in perioada in care pensia nu va mai fi poprita, el imi va achita pensia prin transfer bancar.
va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Sistare temporara a popririi pensiei alimentare cristina_popa cristina_popa buna ziua, as dori sa ma ajutati cu o informatie. am un copil minor si sunt despartita de tatal copilului, acesta platindu-i pensie alimentara. pensia i se ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere noul cod civil coldmountain coldmountain Buna ziua, doresc sa aflu care este procedura prin care trebuie sa pun in aplicare hotararea de divort prin care fostul sot a fost obligat la plata pensiei de ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu hp777 hp777 Buna ziua. Sunt in situatia de a plati pensie alimentara si popriri pe salariu - credite. Stiu ca maxim ce se poate face poprire pe salariu este de 1/2 din ... (vezi toată discuția)