avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sistare temporara a popririi pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sistare temporara a popririi pensiei alimentare

buna ziua,
as dori sa ma ajutati cu o informatie. am un copil minor si sunt despartita de tatal copilului, acesta platindu-i pensie alimentara. pensia i se retine direct din salariu, in urma popririi dispuse de judecatorie. in prezent tatal are nevoie, pentru o perioada de cateva luni, de salariul intreg pe fluturasul de salariu, iar eu as dori sa-l ajut in acest sens, fara a renunta insa definitiv la poprire, ci doar pe o perioada de aprox 6 luni. este posibila sistarea popririi pensiei alimentare pentru o perioada determinata? daca da, care este procedura de urmat? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 14:23, 25 Iunie 2012
Nu este mai simplu ca tatal sa solicite o adeverinta de salariu in care sa-i fie trecute veniturile pe ultimele sase luni? Sau dv doriti ca in aceasta perioada copilul sa nu mai primeasca deloc pensia alimentara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare provizorie la poprire pensie alimentara diana_sal diana_sal buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie. Este posibila renuntarea pentru o perioada la poprirea privind pensia alimentara a unui minor? daca da, ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara MarinGabriel MarinGabriel Buna ziua,parintii mei au divortat.Instanta a stabilit o pensie alimentara de 200 de lei pe care tatal meu a fost de acord sa o plateasca in fiecare ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara 147369 147369 Cum se calculeaza pensia alimentara care am inteles ca este de 25% din total venit net? Daca eu lucrez in vanzari si am comisioane care fluctueaza de la o ... (vezi toată discuția)