avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acuzata de fostul proprietar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acuzata de fostul proprietar

Pana acum 2 sapt stateam in chirie, plateam 150 euro( 100euro chirie+50euro intretinere) banii pe care i dadeam lui.
M-am mutat deoarece administratorul m-a sunat si mi-a spus ca, intretinerea nu a mai fost platita de 5 luni.
Cand am vb cu proprietarul mi-a spus ca va rezolva si va plati, dar nu a facut acest lucru.
Ieri m-a sunat fostul proprietar amenintandu-ma ca se va duce la politie sa faca o plangere pe numele meu cum ca eu nu am platit nimic in ultimele 5 luni....desi eu am platit tot dar din pacate nu am chitanta sa dovedesc ca in fiecare luna pe data de 15 ii dadeam 150 euro.
Intrebarea mea e: Poate sa ma acuze de ceva, eu neavand contract de inchiriere pe acel apartament si nefiind inregistrata niciunde cum ca locuiesc acolo...singuri martori fiind vecinii?
Va rog sa ma ajutati, chiar nu stiu ce sa fac.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Focia , Avocat 14:59, 25 Iunie 2012
Nu va faceti probleme.
Atata timp cat nu ati avut contract incheiat in mod legal, in niciun caz nu se poate prevala de starea de fapt ca ati locuit acolo si nu ati platit utilitatile pentru a va obliga la plata lor.
Cel mai bine ar fi sa stati in pasivitate, nici sa nu va aruncati in certuri cu el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecata chiriasi sylvyu27 sylvyu27 Buna seara, am o intrebare:student la cluj,am stat in chirie cu un alta student,pe care nu i cunosteam dinainte,intr-un apartament inchiriat de el.Nu am ... (vezi toată discuția)
Returnarea garantiei dupa incheierea perioadei de inchiriere Lucrix Lucrix Salutare, Am avut inchiriata o garsoniera. La inceput am platit ca si garantie chiria pe inca o luna. Contractul a fost facut initial pe 6 luni si nu a mai ... (vezi toată discuția)
Fostul proprietar mă tot caută pentru plata unei restanțe care nu există, eu i-am plătit chiria integral. poate să-mi facă vreun rău? Paul8519 Paul8519 Buna ziua! Fostul proprietar la care am stat in chirie,ma tot suna si ma cauta la servici spunandu-mi ca mai am o restanta de 1000 de lei de platit,bani facand ... (vezi toată discuția)